Posa una tribu a la teva vida

A mi escriure em serveix per aclarir pensaments, per organitzar-los i fer-los visibles als meus propis ulls. Fer aquest bloc espero que serveixi per altres mares que passen per situacions semblants i creuen que estan soles o que ningú les entén. Som moltes les mares que les entenem i que hem passat per moments semblants.

Sempre dic que una de les millors coses que he obtingut d’aquest món, és haver trobat una tribu on no sóc jutjada, ni observada, ni mirada amb cara de pena, on m’entenen i comparteixen amb mi les mateixes pors i on gaudeixen de petits-grans reptes aconseguits dels nostres petits. On no hi ha preguntes fora de lloc o afirmacions de coses que no entenen.

Gràcies a elles, tenim converses virtuals de tot tipus i ens trobem, de tant en tant, per a que els nostres petits juguin mentre nosaltres parlem tranquil·les.

Estic aprenent a gaudir de detalls que poden passar inadvertits per altres. Ahir per exemple, a la sortida de la piscina. Que em diguessin que no havia plorat i que ens quedéssim una estona jugant davant la porta de l’escola amb un parell de nens de p4 i veure-la participant (ni que fos una estoneta petita) del joc amb els seus companys… per mi va ser un moment feliç. Per les altres mares és habitual i no poden veure, ni saber, el que per mi va significar aquella estona estar amb ells allà.
Són aquests petits retalls de vida els que més omplen la meva nevera i em fan gaudir.

Una resposta a “Posa una tribu a la teva vida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s