Actualització del Projecte funció proteïna MECP2

El proper 23 d’octubre tenim la nostra primera cita a Sant Joan de Déu per veure com van els estudis sobre la proteïna Mecp2.

Esperem entendre alguna cosa més d’ella, serà el primer cop que hi anem nosaltres ja que el diagnòstic fa res que el sabem.

El fet de ser una malaltia rara i molt desconeguda fa que les ajudes per a la investigació siguin nul·les. Aquesta investigació es realitza gràcies a les donacions que es reben des de l’Associació Miradas que Hablan.

La duplicació mecp2 és una malaltia minoritària que sembla no interessar per a difondre-la, per a lluitar-hi, per rebre ajudes.

Però Miradas que Hablan és una associació amb gent amb ganes i, per això, s’organitzen diferents activitats, es busquen “padrins”, es participa en diferents concursos, es fan recollides de taps, etc. TOT per aconseguir aquests diners que es tradueixen en investigació. Perquè al final, tots sabem que sense investigació no hi ha cura. Lluitem entre tots per trobar-la.

Us adjunto el cartell per si esteu interessats en venir a saber més. Es demana confirmació, en el cas d’estar interessats, al mail de l’associació: duplicacionmecp2@gmail.com

22218559_10155019204083004_8371334980213444338_o

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s