Quan les vacances són vacances

Aquests Nadals vam decidir que la Laia fes vacances reals. Normalment, aprofitàvem una setmana de les vacances per a que fes Casal o Intensiu d’integració sensorial i continuàvem la teràpia que fèiem a casa, fent-la nosaltres i algun dia amb els terapeutes.

Aquest any vam voler parar. Parar de veritat. Que jugués a casa sola, amb nosaltres o amb els cosins i cosines, que mirés alguna pel·lícula a la televisió o simplement que s’avorrís. Tancar totes les carpetes i gaudir.

I crec que ha anat molt bé. Hem tingut dies millors que altres, però em quedo amb tot el positiu que hem viscut.

S’ha relaxat i se la veia molt contenta i feliç.

Ha ballat i saltat amb les cosines cançons de les pel·lícules dels Trolls i de Canta, compartint estones amb elles i agafant-les per jugar-hi! Ha jugat a jocs de mans amb la cosina gran. Ens ha recitat el poema de Nadal que ha aprés a l’Escola (amb vergonya), al principi, amb la meva ajuda, després pràcticament sense i sempre damunt d’una cadira. Ha pintat i jugat a nines amb la seva cosina de Vic. Ha anat al Salting amb els cosins i les seves cosines. Hem passejat amb el Shiro pel bosc. Ens hem disfressat. (…)

A casa ha gaudit de valent amb un miniparc dels ninos de la Peppa Pig que li va cagar el Tió. Ha jugat a pujar i baixar pels tobogans, fent diàlegs, canviant les veus (depenent del nino que agafava), ha improvisat piscines petites, grans i de boles on queien els ninos. Crec que mai l’havia vist tanta estona jugant ella sola i inventant! Aquest Tió poc sabia que en gaudiria tan!

I hem superat una por. La por a les espelmes. Va ser ella sola, el dia de Cap d’Any, a casa teníem espelmes enceses i va voler bufar-les. Al final de la nit, crec que les havia bufat com 100 cops ! Veure la carona d’il·lusió cada cop que ho feia, va ser un gran regal per deixar el 2017 i començar amb optimisme el 2018.

Pas a pas fem camí. I no ens aturarem mai, per més obstacles que ens trobem.

2 respostes a “Quan les vacances són vacances

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s