Setembre i els canvis

Porto uns dies comentant pel Facebook i Instagram que venen canvis.

https://instagram.com/p/BnRKdMhBNyCn5H0Ns88vzjDiPIr5QLK9q5SUiQ0/

Setembre és època d’adaptacions, deixar les vacances i tornar a la rutina sempre se’m fa dur.

Aquest any per diversos motius. Per un canvi en una de les teràpies, hem deixat Coadi i agafem logopèdia, amb la idea d’estimular al màxim la producció del llenguatge. Encara no hem començat, però ja us aniré explicant què tal.

L’altre motiu, l’escola i el pas a primària. Com cada any ja m’he posat en contacte amb la direcció per veure si podem tenir reunió prèvia i, si com a excepció, la Laia pot anar abans a conèixer l’espai. Aquest any, està plegat de canvis i tantes modificacions de cop (entorns, mestra, pati, monitors, exigència,…) podrien resultar un excés massa gran d’estímuls per pair de cop. I això sempre té com a conseqüència la seva saturació i aparició de conductes disruptives. Ella ho pot passar malament i l’ideal seria evitar-ho el màxim possible.

L’escola ha de ser un entorn on tot flueixi harmoniosament. Sé que a vegades és difícil, l’escola i les mestres han de preparar moltes coses però, com a mare, em veig amb la obligació d’intentar facilitar el màxim aquests primers dies a la petita, ja que per ella anar a l’escola sempre ha estat una alegria i tants canvis de cop poden marcar molt la seguretat i el seu nivell d’adaptació.

Com cada any desitjo que amb l’escola la comunicació sigui fluida i cordial. Sé que el traspàs que farà la mestra de l’any passat serà molt bo i acurat, l’ha conegut moltíssim, però pautes de com distreure-la quan tingui un dia complicat o com captar la seva atenció o com ha passat l’estiu seria ideal comentar-les abans de l’inici.

Pel que fa a nosaltres, en uns dies ja començarem a explicar-li els canvis i a adaptar l’horari d’anar a dormir. Amb calma per començar el millor possible aquest nou curs escolar. I, com sempre, orgullosa dels seus avenços i de ser com és!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s