Juntes per la Duplicació

Els que em seguiu sabeu que el primer lloc on vam anar a preguntar per fer teràpia amb la Laia fou el Gronxador.

Va ser per casualitat, en aquell moment, no coneixíem res, ni sabíem que li passava a la Laia, només rebíem els imputs de la llar d’infants i anàvem molt perduts. I un dia passejant pel barri comentant que havíem de buscar algun lloc on ens ajudessin, vam passar per davant de la porta del Gronxador. Ho recordo perfectament, vaig llegir el cartell i vaig tornar enrere a fer una foto i agafar un tríptic. Un cop a casa, vaig enviar un correu i em va contestar la Núria. En aquells moments, només hi treballava ella al Gronxador.

Des de llavors hem crescut juntes, ella com a terapeuta ocupacional especialitzada en integració sensorial i jo com a mare d’una filla que no es rendeix. Crec que totes tres hem canviat moltíssim!

Sempre agrairé el seu tracte proper, prudent però a la vegada clar. I com ens explicava el que ella veia i com treballaríem. Jo anava a les sessions i veia la connexió que tenien elles dues, com a poc a poc s’obria la Laia al món i agraïa les pautes que em donava la Núria, les quals m’ajudaven a entendre millor la situació i a la petita.

Us preguntareu perquè us explico tot això. Doncs perquè quan va saber que el diumenge 16 de juny organitzem la Jornada Solidària per la síndrome de la Laia hi va voler participar, però com no podia fer-ho aquell dia, va pensar la manera de fer la seva pròpia jornada solidària. I totes les terapeutes del Gronxador s’hi han sumat.

Per tant, amb aquest escrit volia agrair a tot l’equip humà del Gronxador (la Núria, l’Alícia, la Maga i la Cata) la seva iniciativa, perquè ajudeu a la meva filla cada setmana a teràpia i, amb aquest gest, a tots els nens i nenes amb duplicació.

Moltes gràcies sou unes grans professionals i grans persones. I gràcies també a totes i tots els que participareu directa o indirectament en la Jornada. 💚

Si voleu conèixer en què consisteix la teràpia d’integració sensorial i aquest gran equip, participant en un dia solidari, encara queden algunes sessions per a la Jornada del pròxim de dissabte 6 d’abril al Gronxador!

Recordeu reservar hora amb elles, escrivint al correu: info@elgronxador.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s