Quan podria ser millor

Quan veus que comencen les vacances de la millor manera, superant algunes pors com tirar-se a la piscina, nedar soleta i, fins i tot, tolerant millor el tema de la fòbia als ocells!
Quan repeteixes lloc per passar l’estiu perquè barreges tranquil·litat, natura, possibles amistats, …
Quan fas tot això però topes amb la incomprensió. Amb la ignorància dels que no saben valorar el que els regales. Amb el fet de deixar fer i les rialles de qui no coneix ni viu la diversitat.

Insisteixo i lluito dia a dia per la inclusió. Per la inclusió a les escoles perquè la societat que es trobi ma filla sigui oberta, comprensiva i no rigui del que no entén.

Aquest any hem descobert un altre punt feble a treballar de la petita. Saber veure quan no et volen en un grupet. Encara que no vulgui o no entengui encara el perquè, allunyar-se d’aquestes persones per estar amb les que sí que la volen, amb les que volen saber com és i jugar-hi. Aquelles que riuen amb ella, no d’ella.

Aquests societat pot canviar i ha de canviar. I per fer-ho necessitem que es treballi dins entorns educatius diversos. Aprendre de totes i tots. Aquest és el futur que hauria de ser per no patir i poder gaudir plegats.
Podria fer més llarga l’entrada d’avui, dir-vos que ja no són els infants que se’n riuen, sinó les famílies que ho veuen i no fan res. També podria explicar-vos de les famílies que venen i que volen jugar i et diuen, relaxa’t mentre comparteixen una estona. Serà en una propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s