El nom de la classe

Aquest any la petita va a la classe de les càmeres. I, com cada any, han de dur alguna cosa per explicar o per compartir amb les companyes sobre el nom de l’aula.
Després de donar voltes al nom i tantejar diferents opcions, finalment, vaig creure que el millor seria alguna cosa manipulativa. Així que després de mirar a Pinterest vaig agafar una idea senzilla per fer una càmera on ella pogués participar d’inici a final.
I, avui presentava la seva càmera a l’aula. Havia d’explicar com l’havíem fet i anomenar les parts principals que la componen.
De dues caixes de sabates vam fer el cos, ella ens va ajudar a pintar i decorar-la. I, per les parts, va fer còpia escrita del nom de les parts visibles de la càmera.
Per tal d’exposar-ho a l’aula, a casa vàrem practicar com si la Laia fos la mestra i nosaltres les alumnes. Li encanta fer de mestra!
Jo li vaig fer un cop com una representació fent de mestra i ella d’alumna. Després vam exposar-ho les dues juntes als nostres bons alumnes (el Jan, el nostre gat, el Mustafà i l’Elisenda) i, finalment, ens ho va fer sola tres cops.
Quan havia de llegir les parts de la càmera escrites, si no la podia llegir o no recordava que hi posava, havia de dirigir-se a algun infant perquè ho llegís per ella (i, de passada, els fes partíceps d’aquesta exposició) i la Laia s’encarregava de mostrar a tota la classe quina part era la que estava escrita assenyalant-la a la seva càmera.

Estava il·lusionada i emocionada d’ensenyar que havia fet. I ha estat un èxit!

M’encanta quan la veig feliç. A ella li agrada ser el centre d’atenció, saber que fa coses bé i és una més dins l’aula.

Seguim!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s