Quan els silencis fan mal

Si hi ha una cosa que no m’agrada és la indiferència i el mutisme.

Els que m’aneu coneixent o ja em coneixeu podeu saber una mica com sóc, una mica inquieta, m’agrada saber i no paro d’informar-me i formar-me, sempre he pensat que el poder de les persones esta en el coneixement.

Quan em trobo amb mares o pares que em demanen “consell” sempre em dona la sensació que puc atabalar amb la informació. Hi ha gent que no necessita o no vol tanta informació. Cadascú és lliurede triar que fer i fins on saber. I això ho tinc molt clar.

En el meu cas, sempre he agrait tenir el màxim d’informació possible i que la gent fos sincera amb mi des d’un inici. No m’agraden les mitges veritats i molt menys les mentides. De fet, no suporto les mentides i les coses fetes d’amagat.

Pel que fa a la meva filla sempre he volgut saber que passava, encara que fes mal. I al meu entorn sempre demano una mica de respecte, normalment el trobo, tinc la sort de poder triar qui vull al meu costat, potser per aquest motiu tinc poques amigues o amics. Però ho prefereixo. Quan els necessito hi són i quan demano espai me’l donen.

Ara em trobo amb un mutisme que no m’agrada, no cal dir d’on ve, només necessito treure-ho del meu cap per reflexionar. Ja us he dit altres cops que sóc persona impulsiva i escriure em fa ordenar el meu cervell.

Aquesta indiferència em transporta a un buit i una fredor que no vull al meu costat. El que us deia, les coses clares i sempre a la cara.

No és molt millor davant d’una angoixa parlar-ne? A vegades 5 minuts d’una trucada fan molta feina i pots trobar un camí. Intentar deixar passar els dies sense dir res, per mi és amagar-se (encara no sé de què) i no saber donar la cara a coses que afecten directament a una petita que només necessita empatía i comprensió.

Sempre serà millor anar agafades totes i tots de la ma, que ser invisibles i no donar resposta a les nostres demandes o inquietuts. El silenci i la indiferència fan molt mal quan esperes respostes que no arriben.

I ara ja m’he quedat més a gust. Tot i que encara espero resposta a aquest silenci.

https://instagram.com/p/BnVsC8Egpd4/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s