Dia 25/X

Avui ha estat moolt bona tarda. La nostra rutina està molt ben planificada. Després de dinar, migdiadeta de la mama 😝, ioga amb @somosyogic , 3 cançons de zumba per infants (les dues primeres sempre són les mateixes), @glifing (que hem passat un altre nivell i la peque ja té incorporada la dinàmica i li agrada) i jocs al terrat ella tria lloc i jocs (jo de “jocs” en trio un).
Avui ha triat, evidentment el de la Frozen i la meva Oca 😁 i jo he escollit un material que ha retrobat ella i feia dies que no el fèiem servir.
Al joc de l’oca hem jugat al terrat així que algunes proves les hem modificat allà. I hem agafat la màrfega per fer les proves de terra. Hem fet fins i tot de taula, tombarelles i verticals! 😂
I el que he triat és el material #ensenyamaparlar de @editorialgeu És car i quan el vaig comprar no sabia si li trauríem profit. A ella li va encantar i ens ajuda a estructurar el llenguatge.
Amb la Laia hem de vigilar perquè molts cops ens adaptem massa a ella i, com amb una paraula ja l’entenem, no la deixem acabar la frase i ella s’acostuma.
Aquest material ens serveix per a estructurar persona+acció+objecte. També hi ha articles i pronoms.
Per ella és un material molt visual i fàcil. Les paraules escrites no les faig servir perquè intento evitar que faci lectura global.
Així que el que jo feia era posar-li tres o quatre opcions de cada targeta/imatge a la vista. Separades pels colors que ajuden a identificar. Així quan veia la làmina, havia de triar primer entre les diferents persones, accions i objecte per a poder construir correctament la frase.
Al vídeo, us ensenyo, molt ràpidament, la làmina per davant i com és per darrere. Ella ja no necessita el suport de les targetes individuals i fa la frase bé. De fet, el material està estructurat i s’ha de seguir un ordre que va dificultant i afegint persones, accions i/o objectes. Les primeres 23 làmines ja se les sap de memòria 😅.
Avui he buscat les següents 23 i hem provat de fer la frase sense cap ajut ni estructuració. 💪🏻
Si en voleu més informació digueu-m’ho.

Seguim!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s