Dia 50/X

Tarda potent. A les tres vídeo conferència d’hora i mitja amb les especialistes de @dupli de @santjo. A les cinc més d’una hora amb la primera videoconferència de la classe de la Laia. I, després, la resta de la tarda ha volgut estar al terrat jugant.

La primera reunió amb les especialistes ha estat molt bé. Tenint present la poca informació de la nostra síndrome i del virus, ens han comentat que estan fent amb la investigació, ja que estan teletreballant i com serà la “visita” que teníem tots programats al maig.

I, sobretot, ha estat molt bé per explicar-nos i resoldre tots els dubtes en relació amb el covid.

Ara ja sé una mica més sobre aquest virus i la seva simptomatologia. La veritat és que és d’agrair que ens hagin donat aquesta oportunitat per poder saber i preguntar.

La videoconferència amb la classe ha estat molt bé. Creia que la petita no voldria parlar i es quedaria mirant, però ha estat ben xerraire i feliç veient-les a totes. Amb ganes de repetir.

I al terrat hem agafat dos jocs: jungle speed junior i un del tiger. El primer és com un memori, ja el vaig explicar (el tens al bloc) i el de tiger és per endevinar un dibuix mitjançant soroll o mímica.

Quant ja havíem jugat als dos, ha volgut ballar, cantar i fer una miniobra de teatre. Com estava xerraire, he aprofitat per explicar històries amb el joc del tiger, trèiem 3 cartes i amb elles ens l’inventàvem. Això li va bé per desenvolupar frases més llargues, quan no sabia com connectar les imatges l’ajudava però intentant deixar-li espai perquè pensi ella (sempre m’avanço i he de pensar en no fer-ho, així que ha estat un aprenentatge per les dues). M’ha sorprès amb alguna de les històries que ha creat. Senzilles però li va agradant.

I, per acabar, hem jugat a fer la carreta, hem de seguir treballant el tema muscular per la seva hipotonia muscular. Idees per fer a casa seran benvingudes.

Ah!! I ja tenim samarretes de @xiula i dedicades! 🥳🥳

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s