Dia 52/X

De què estarà pendent el Gordito del Jan? Aquest és el seu lloc de socialització, quan passa la gent sempre hi ha algú que para a dir-li coses. I quan ho veu, a la petita li entra gelosia.

Et poso un material que estic fent pel tema dels vertebrats, deures de l’escola. És un tema que dóna molt de si i no sabia per on començar i avui he començat. Demà continuo i a veure si sé transmetre-li a la Laia. Si no buscaré altres opcions. Ha fet un vídeo una de les seves terapeutes i m’ha facilitat un material adaptat una altra de les psicòlogues que ens ajuden, més el que jo he pensat… 🙈 T’aniré informant com va el procés, si vols saber-ho ☺️

Avui també he provat un material nou per fer seriacions perquè encara li costen. És un material amb imatges de personatges que la motiven, pensàvem que seria una bona idea, però no, la distreuen massa i no deixa que entengui que se li demana.

Hauré de buscar alguna altra utilitat a aquest material perquè li encanta 🤔

Penjo un minivideo de les dues donant puntades a una pilota. Ens ho passem bé i a ella li encanta quan li faig trampes 😇

I a l’última imatge no em pots negar que no és expressiva. Mira quina cara amb el seu nou àlbum de cromos!

Les expressions facials eren una de les coses que ens van dir al CDIAP que havíem de treballar quan era petita. No recordo haver-ho fet mai, sempre he pensat que és molt expressiva i que si no ho era amb aquella terapeuta, seria per alguna cosa. No vam tenir massa sort amb els dos CDIAP que vam topar. Però crec que això ja ho he explicat algun cop al bloc. Una història per esborrar.

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s