Joc de cartes i fem pa (comestible)

Fa uns dies que juguem al joc de #batapuzzle de @djeco. I avui hem tornat a intentar fer pa.

El joc és d’estructura senzilla i poques regles, el que facilita la comprensió del que s’ha de fer. La baralla consta de 36 cartes numerades de l’1 al 6 cadascuna. Aquestes 36 cartes formen part d’un trencaclosques dels 6 possibles que hi ha i cada jugador pot tenir un o dos puzles a fer durant la partida. Nosaltres juguem les dues i triem un puzle cada una.

La forma de joc és com la clàssica “batalla”, es reparteixen totes les cartes i cada jugador les posa en un munt cap per avall, tots al mateix temps aixequem la primera carta i qui hagi tret el nombre més alt se les emporta. Quan amb les que guanyes n’hi ha alguna que pertany al teu puzle la deixes i vas formant el trencaclosques. Qui abans ho aconsegueixi guanya.

Jugant a aquest joc he vist que la Laia sap perfectament on hi ha més i menys però no ho relaciona amb quin és més gran o més petit.

Per tant, he anat fent adaptacions fins a trobar la que crec que la pot ajudar a ser més autònoma al joc.

Vaig provar amb una recta numèrica, posant als números i pedretes. Ara, li he fet una targeta amb els números i l’equivalència en regleta. Intento que li sigui més visual. També aprofito per intruir els símbols <, > i =

Pel que fa al pa. La Laia tenia moltíssima il·lusió per fer-lo. El que són receptes les vol fer parlant castellà, així que fem classe de castellano a la cuina 🤣 Aquesta recepta ja l’havíem provat i no havia resultat. Avui si!! I estava bo (tot i que li faltava sal). Ens apropem 💪🏻

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s