Activitat marina i lectura

Seguim amb activitats marines i combino amb lectura. Amb la Laia treballem de moltes maneres la lectura: fonèticament, sil·làbicament i globalment. Sempre he cregut que mentre en gaudeixi anem pel bon camí.

Vam deixar la global perquè llavors llegia la primera síl·laba i n’inventava la resta. Ara, he pensat a reprendre la global per algunes activitats concretes.

La que veus avui en aquestes imatges l’he pensat per llegir, però l’he feta barrejant joc més motriu, de “competició” i acabant amb joc més sensorial amb l’aigua i el #minimón.

T’he de dir que li ha encantat. Sobretot, la primera part, la motriu i de competició.

Primer, es tractava d’agafar les paraules escrites i entre les dues trobar les imatges enganxades per tota l’habitació. Algunes de les paraules les sap, altres he hagut d’ajudar-la una mica. El meu error és que, molts cops, acabo fent un examen (què posa aquí? 🙈🤷🏻‍♀️) i es tractaria de: jo busco els …. o té tu busca aquest i jo busco aquest altre, etc. i sempre en cas que s’encalli ajudar-la. No hem d’oblidar que és un joc i ha de ser divertit!

Tornant a l’activitat, com algunes imatges estaven altes, havia d’agafar la cadira per pujar i altres no les veia i fèiem calent/fred per trobar-les.

Un cop trobades totes, l’he deixat jugant amb el minimón mentre preparava la segona part.

He posat les imatges i les paraules per separat al costat de la safata amb el minimón. I es tractava de trobar els animals de cada paraula dins el minimón i posar-los a la seva imatge.

Com veus eren forces coses a fer i pensava que acabaria jugant amb l’aigua, però ha participat de tot el que li he proposat amb il·lusió.

Una activitat que repetirem.

Què canviaries tu de l’activitat?

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s