Molta llum

Crec que algun cop he parlat del grup que administro amb altres nou mares amb infants amb capacitats diverses.

Avui vull explicar-te una mica més sobre aquest grup: el MOLTA LLUM

En els meus inicis, jo buscava respostes en altres mares que havien passat o estaven passant per situacions semblants.

Les que l’administrem el grup, ens vam conèixer a través de les xarxes socials. No sé si va ser a través del fòrum  SOCPETIT  o del grup MAMA LLUM o de tots dos grups, però vam coincidir unes quantes mares i vam crear un grup de whatsapp.

Aquest grup ens va ajudar molt a compartir experiències, dubtes, pors, avançaments, plors i riures.

Normalment, érem sempre les mateixes, però anàvem afegint gent, entrant i sortint depenent dels nostres estats d’ànim.

Com saps, un grup de whatsapp quan afegeixes gent es descontrola i acaba sent esgotador perquè molts cops les converses es perden entre un munt de missatges. Va acabar sent una mica caòtic i,  arrel d’això, va sorgir la idea de formar un grup al  facebook.

Es tracta grup SECRET per tenir total llibertat d’entrar i què cap dels teus “amics” ho pugui saber. La idea era poder parlar sense embuts i sense “por” que es pugui compartir.

En aquest grup de FB, no som masses, avui 224, però aquesta nit serem menys, un cop a l’any preguntem qui vol continuar al grup i les que no donen senyal de “vida” les trèiem. La nostra idea és que segueixi sent un grup “petit” però actiu i de confiança, on les que hi som ens sentim còmodes de participar (o no) però necessitem saber que les que hi som, volem formar-ne part d’alguna manera.

Gràcies a aquest grup he conegut a molt bones amigues, hem fet trobades amb i sense infants, ens hem seguit emocionant per bé (o no tan bé), tenim moments per pensar en nosaltres (#omplirnevera), ara s’està organitzant un grup amb una psicòloga per ajudar-nos a nosaltres en el que necessitem de forma menys virtual, però sobretot, estem en un entorn còmode on  hi  participem quan i com volem i on, sobretot, no sentim jutjades però si enteses dins que cada una té la seva realitat de vida pròpia.

Durant un temps vam tenir un espai familiar a Can Batlló on quedàvem un cop al mes amb les nostres filles i fills. Era un lloc perfecte perquè mentre jugàven dins un espai controlat, fèiem berenar i xerràvem tranquil·les. Era un espai autogestionat i per circumstàncies van haver de deixar d’anar-hi. Esperem trobar-ne un altre i seguir amb contactes físics que donen vida als virtuals.

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s