Grup d’acompanyament grupal

Fa uns dies t’explicava l’existència del grup MOLTA LLUM, per si no ho has vist aquí l’entrada.

Gràcies a la Vanessa, una de les mares que en formen part, ahir vam tenir la primera trobada amb la Lydia Freixes de Familyness.

La idea proposada per la Vanessa era trobar un espai d’acompanyament grupal guiat per una professional.

Trencar la virtualitat del grup de facebook, per fer un pas més juntes i compartir aquesta maternitat de la que ningú te’n parla.

Ahir érem 20 i, tot i que va ser virtual per culpa de la COVID, van ser unes hores d’escoltar, parlar, compartir i emocionar-se juntes.

Jo ara estic en un moment tranquil i força bonic pel que fa a mi. Però em vaig sentir reflectida en cada una d’elles. A moltes ja les coneixia, però sempre et sorprèn escoltar en veu d’una altra, coses que tu sents o per les que ja has passat.

Jo en els meus inicis em culpabilitzava, vaig deixar de fer fotos a altres famílies perquè creia que no dedicava prou temps a la Laia i perquè veure altres famílies també em feia mal. Creia que tot el que li passava (i que ningú veia) era per culpa meva. Va ser una època molt dura, per això vaig començar amb el bloc i el meu psicòleg Eduardo Brignani (a qui mai podré agrair com cal aquelles sessions), em va dir que escriure em serviria per treure el que tenia al cap. Posar paraules al que sentia em va servir per fer-me conscient de com em maltractava a mi mateixa, tot i això, va ser un procés dur.

Crec que per això em vaig ser tan activa, perquè el que jo vaig fer amb mi durant tant temps, no li desitjo a ningú.

Trobar una tribu va ser revelador, i crear amb altres mares el grup del Molta Llum, ha estat una de les millors coses que m’han passat.

Noies moltallumeres, va ser una estona molt bonica i totes n’hem sortit molt empoderades. Així que espero amb ganes, la pròxima trobada amb Familyness i la feina individual que ens ha de proposar.

Gràcies Vane per la proposta i gràcies Lydia per la sessió llarga d’ahir.

Seguim

2 respostes a “Grup d’acompanyament grupal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s