Teaming fa arribar la nostra història

El passat mes de desembre la nostra història va ser compartida per la plataforma de Teaming. I, gràcies a això, el nostre grup va passar a tenir uns 30 seguidors més. Actualment, som 689 al grup. Això vol dir que cada mes, 1€ de cada un d’aquests teamers, va directe a la investigació de la Duplicació de la Laia. 689 persones durant 12 mesos, són 8268€ a l’any que van directes a Sant Joan de Déu. Pots veure la publicació a l’Instagram de Teaming aquí.

Sempre he dubtat a l’hora d’exposar-la tant a les xarxes, ja sigui al bloc com a instagram i, ara, amb el teaming.

Ho he pensat molts cops i vaig tenir una època que vaig arxivar totes les imatges que sortia ella d’una manera clara i visible, però veig que les malalties minoritàries ja són prou invisibles i que si volem aconseguir alguna cosa, hem de moure’ns. Explicar el nostre dia a dia (pel que passem) ens fa visibles i t’apropa a la nostra realitat. Com saps, el temps corre en contra i com més som, més forts ens sentim i més a prop estem d’aconseguir una cura per fer reversible aquesta síndrome.

Durant els últims anys, quan s’apropa el meu aniversari, habilito l’opció de fer donacions com a regal. Amigues i conegudes sempre heu estat presents i heu donat per la nostra investigació, un dels millors regals. Aquest any no ho habilitaré, per contra, et vull convidar a formar part del nostre grup de Teaming, ja que la idea que tothom aporta el mateix i de la mateixa manera em sembla molt bonica. No es pot donar més d’un euro al mes per causa, el que fa que tots els Teamers siguin iguals en el projecte i contribueixin amb el mateix impacte a la seva realització.

Et vull explicar d’on sorgeix la idea d’aquesta plataforma de Teaming (treball en equip) perquè no tinguis dubtes que és una eina en línia, gratuïta i que s’utilitza exclusivament per a causes socials i entitats no lucratives.

La nostra història ja la coneixes, però darrere de TEAMING n’hi ha una de semblant:

Jil van Eyle va ser l’impulsor d’aquesta idea. Un executiu d’èxit a Holanda a qui la vida li canvia completament després del naixement d’una de les seves filles amb una greu malaltia. Es trasllada a viure a l’Estat Espanyol i entra en contacte amb el món de les associacions i fundacions benèfiques que treballen durament per donar suport a les famílies i nens que pateixen malalties similars al de la seva i de la meva filla.

Jil s’implica en la causa, i s’adona de les dificultats que les organitzacions tenim per tirar endavant iniciatives per la manca de mitjans econòmics. Planteja un nou enfocament per obtenir fons; davant la dificultat de trobar grans aportacions.

En definitiva, la base de la seva idea està en el poder de la comunitat: un petit esforç i, de manera constant, aconsegueix canviar les coses.

El projecte s’inicia l’any 1998 en l’àmbit de les empreses. Els empleats destinaven 1 € de les seves nòmines a un projecte social que s’escollia entre tots. D’aquesta manera es treballaven valors que s’han demostrat molt favorables per al bon funcionament de les empreses, com la solidaritat, la democràcia i el treball en equip o teaming.

La iniciativa reunia microdonacions en equip que, de forma individual, serien inviables. Es basa en el principi màxim que “la unió fa la força”.

El 2011, les empreses everis i Grup Intercom decideixen crear la Fundació Teaming per convertir aquesta idea en una plataforma en línia a la qual qualsevol persona pogués tenir accés. El web es va llançar al gener de 2012 i permet des de llavors que qualsevol persona, empresa o ONG recapti fons per a una causa social a través de microdonacions d’1 € al mes.

Les donacions en aquesta plataforma permeten obtenir desgravacions fiscals en la Declaració de la Renda. A la fi de cada any, Teaming envia la possibilitat d’obtenir un certificat de Donacions, que podrà ser utilitzat i és reconegut per l’Agència Tributària.

Per tant, qualsevol persona o entitat que necessiti recaptar fons pot utilitzar l’eina de Teaming. Aquest any han estat algunes empreses les que han organitzat, pel seu compte, la recaptació d’1€ a través de Teaming i ho han donat després a la nostra associació.

Com et deia l’eina és segura i fiable, 100% sense costos i gràcies a un acord amb l’entitat bancària que ho gestiona, tampoc es cobren comissions bancàries. Per tant, cada euro que es dóna a través de Teaming es converteix en ajuda sense cap cost per a ningú. I la pots donar de baixa amb facilitat sempre que ho desitgis.

La plataforma va recaptar 4 milions d’euros al 2018 i va ser per tercer any consecutiu líder en recaptació col·lectiva de donació a l’Estat Espanyol.

Pel que fa al nostre grup de Teaming, portem donats 37.677€ que han estat invertits íntegrament per a la investigació i possible cura d’aquesta síndrome. Sense aquests diners no podríem seguir endavant amb el cost de la investigació.

Si, finalment t’animes i en vols formar part, els passos a seguir serien:

Fes clic a l’enllaç, Uneix-te a aquest Grup

Registra’t. Et demanaran el teu , DNI, nom i cognoms, el país i la província, l’email i una contrasenya.

Un cop t’hagis registrat, hauràs de revisar el teu email per confirmar i validar el teu email.

A “Últim Pas”: et demanaran el nº de compte per efectuar el cobrament d’1 € a el mes, fins que tu decideixis.

Així de fàcil.

Sense comissions i 100% segur.

I, si no vols facilitar el teu compte bancari, ara també pots fer la teva donació a través de la targeta de dèbit o crèdit. És igual de segur.

Un cop fet aquest procés, formaràs part de la nostra petita família de Teamers amb l’única finalitat que la investigació mai s’aturi per manca de fons econòmics.

Seguim!

#sempreendavant

#semprejuntes

Aquesta imatge és d’avui, després d’una de les seves crisis, ella acaba feta pols de cridar i plorar. Quan es fon amb mi en una abraçada tot torna a la calma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s