28/28. Celebració

Avui és el dia mundial de les malalties minoritàries.

Per mi no és una celebració, preferiria que no existís aquest dia, per tant, és una jornada que em remou i que em fa recordar que, el que no interessa a la gent amb poder, no existeix.
És un dia amb el qual s’intenta crear consciència per ajudar a rebre un diagnòstic el més ràpid possible i un tractament que garanteixi una qualitat de vida millor a les persones que les pateixen, però seguim separant als infants per la seva condició i continuem creant barreres, sobretot, quan la seva diversitat no és física ni visible a primer cop d’ull.
No sóc persona de desistir quan crec en una cosa, em considero lluitadora i d’idees fixes, potser massa, i avui no podia deixar de dir què en penso.
Observo com moltíssimes famílies ens deixem la pell, dia rere dia, per fer visibles les síndromes que pateixen els nostres infants, com si el nostre dia a dia fos fàcil i ens sobressin les hores i les forces.
Seguiria escrivint que en penso, però avui crec que no m’acompanya el que em passa pel cap i el que esperes sobre aquest dia. Així que millor callo i et llegeixo jo a tu.

I amb aquesta imatge, gens elaborada, tanco aquest mes de #febrerosinedulcorantes 

Si no em segueixes a instagram no saps que aquest mes la Victoria Peñafiel proposa un repte fotogràfic amb una proposta cada dia. He gaudit pensant en les fotos, però sobretot en el que volia escriure i treure del meu cap.

Algunes de les imatges han tocat la meva vida amb la petita, altres han estat centrades exclusivament en mi i el que em ronda pel cap i els meus canvis.

Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s