Estones a casa

Tresor Brillant d’ @haba_es es tracta de fer-se amb el nombre més gran de gemmes possibles. El jugador que té el drac comença triant el color de la gemma, nosaltres com érem les dues triàvem dos colors. A cada torn es canvien els colors de les pedres i un jugador aixeca un anell de gel de la columna central, cauen les gemmes al taulell i s’han de recollir les pedres del color escollit. Al taulell hi ha uns forats i si cauen dins les perdran. Abans d’aixecar l’anella el jugador pot tirar les gemmes del contrari als forats perquè perdi opcions.
És un joc de mecànica molt senzilla i components bonics dels dracs on pots fer córrer la imaginació i convertir-te en un drac.
Amb la peque ens serveix per motricitat fina, esperar torns, entendre normes i per comptar.
I ens encanta!
Aquella tarda també vam estar jugant amb paraules al joc de “jo aprenc a llegir” de @disetgames . Per no frustrar-la si veig que s’encalla l’ajudo i algunes les faig jo a mode de joc per torns. Tot el que sigui jugar amb la lecto li va bé i aquest joc sembla que ara li agrada.
I vam fer una partida de Bingo. El tinc amb boles fins al 50 per fer-lo més ràpid i per repassar els nombres. També va bé per l’atenció.

Dilluns a casa. Però no ens avorrim. A la tarda hem estat ballant prop de dues hores amb vídeos de youtube de just dance. També ha volgut “jugar” amb #ensenyamaparlar. Ja te’l vaig explicar, farà uns mesos, el fèiem servir per estructurar les frases a través de les imatges. Avui he volgut provar amb paraules escrites.
El tema lectura ens està costant molt. Fa lectura global, llegeix la primera lletra i s’inventa la resta. La manca d’atenció fa que no tingui prou paciència, en seguir llegint. Així que segueixo buscant opcions de lecto que la motivin. I aquest material sempre li ha agradat. Avui amb la versió escrita també.
Seguim 💪🏻

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s